Sayı: 24 , 30.08.2020

Yıl: 2020

Derleme

Derleme

1. Kırmızı Et Tüketimi, Kolesterol ve Beslenme

Derleme

2. Hayvansal Gıdalarda Antibiyotik Kalıntıları

Derleme

3. Karabuğday’ın (Fagopyrum esculentum Moench) Önemi ve Kullanım Alanları

Araştırma Makalesi

Araştırma Makalesi

1. Mavi-Yeşil Alg Spirulina platensis’in Buğday Ekmeğinde Kimyasal, Duyusal ve Antifungal Etkisi

Araştırma Makalesi

2. Glüten Analizinde HPLC, LC-MS/MS Yöntemlerinin ELISA ile Karşılaştırılması

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0